Kleine honden die niet blaffen?

Natuurlijk blaffen alle honden, met misschien de uitzondering van de Basenji die andere soorten communicatieve geluiden maakt. De Basenji is een hond van het primitieve type afkomstig uit Afrika. Ondeugend en energiek, deze honden staan bekend als de blafloze honden van Afrika. Als je op zoek bent naar klein, donzig en stil, dan is de Bolognese misschien een perfecte match voor jou.

De Italiaanse windhond (kortweg IG) heeft misschien van tijd tot tijd een paar herinneringen nodig dat hij een kleine hond is en niet dezelfde als zijn grotere neef de Greyhound. Meer informatie over de Italiaanse windhond Meer informatie over de Japanse kin Zoet, charmant, en slim, de Franse bulldog wordt elk jaar steeds populairder. Ze zijn een uitstekende keuze voor het wonen in een appartement, omdat ze niet veel blaffen. Meer informatie over de Franse Bulldog Vergelijkbaar met de Cavalier King Charles Spaniel, maar een apart speelgoedras, is de Engelse Toy Spaniel kalm en stil.

Ze zijn een trouwe metgezel, maar niet zo bekend als hun neef, de Cavalier. Rhodesian Ridgebacks hebben niet alleen een lage neiging om te blaffen, ze hebben ook een lage neiging tot snurken, dus er komt helemaal niet veel lawaai van dit ras. Soms blaffen de grotere honden minder, omdat ze gewoon groter zijn dan welke bedreiging dan ook zou zijn. Ze hoeven niet te blaffen om zichzelf agressiever te laten lijken.

Trending Breeds meldde dat uit een onderzoek onder Franse Bulldog-eigenaren bleek dat 85 procent zei dat hun honden niet veel blaften. Je krijgt echter vergelijkbare snuffel- en snurkgeluiden als de mopshond bij dit ras. De basenji staat bekend als de „blafloze hond”, waarschijnlijk vanwege de ongebruikelijke vorm van hun strottenhoofd waardoor het vrijwel onmogelijk is om te blaffen. Maar ze communiceren op andere manieren, namelijk door te jodelen.

Maak je geen zorgen; ze zullen waarschijnlijk niet non-stop jodelen vanaf de hoogten van je bank. Maar Stanley zegt dat dit rustige hondenras slim en energiek is en positieve training en voldoende lichaamsbeweging nodig heeft om een gelukkige metgezel te zijn. Dit zijn de beste middelgrote hondenrassen. Bekend als de blafloze hond uit Afrika, trekt de Basenji bewonderaars aan met hun korte vacht, klein, gespierd lichaam, alerte houding, rechtopstaande oren en staart strak over één heup gekruld.

Basenji's naderen de gemiddelde hondengrootte, maar zijn net klein genoeg om zich aan te passen aan het leven. Ze staan tussen de 16 en 17 centimeter lang op de schouder en wegen tussen de 22 en 24 pond. Basset Fauve de Bretagnes is over het algemeen vriendelijk tegen iedereen, maar zal je laten weten als er een vreemde de deur nadert. Ze zijn niet bedoeld als waakhonden, maar ze zijn stoer en zullen hun families beschermen, wat er ook gebeurt.

Basset Fauve de Bretagne is meestal twaalf tot 15 centimeter lang op de schouder en weegt 25 tot 35 pond, dus sommige van de grotere kunnen de grootte van een middelgrote hond naderen. Met compacte lichamen, babypopgezichten en donzig, wit haar is de Bichon Frise een zeer aantrekkelijk ras waarvan het uiterlijk wordt versterkt door een parmantige, goedaardige instelling. De Cavalier King Charles Spaniel blaft al dan niet als iemand naar de deur komt, dus ze zijn een slechte keuze als waakhond. Coton de Tulears zijn meestal acht tot twaalf centimeter lang op de schouder en wegen acht tot 13 pond.

Deze korte pups hebben een lang lichaam. De lengte van een Dandie Dinmont Terrier, van de bovenkant van hun schouders tot de basis van hun staart, is bijna twee keer zo hoog. Dandie Dinmont Terriers zijn acht tot elf centimeter lang op de schouder en wegen 18 tot 24 pond. De Havanezer kijkt graag van bovenaf naar de wereld en vindt hun weg naar de rugleuningen van banken en tafels om de dag voorbij te zien gaan.

Zonder verder oponthoud is hier een lijst van 15 kleine hondenrassen die niet vervellen of blaffen. De Chinese Crested is een schoothondje dat eruitziet als een pony. Het is een levendige en charmante speelgoedhond met minimaal geblaf. De Italiaanse windhond werd vroeger gefokt om op klein wild te jagen.

Tegenwoordig is het een ideaal familiehuisdier dat schoonheid, behendigheid, gehoorzaamheid en loyaliteit uitstraalt. Alle terriërhonden zijn energiek en vriendelijk. De Boston Terrier is geen uitzondering. In vergelijking met honden met meerlaagse jassen werpen Boston Terriers het hele jaar door aanzienlijk minder af.

Hierdoor zijn hun jassen gemakkelijk te verzorgen. Een Cavalier King Charles Spaniel werpt behoorlijk wat. Met slechts 11-18 pond lichaamsgewicht is het haar echter voor het grootste deel geen echte zorg. En als u niet de juiste hond uit onze lijst vindt, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Er zijn meer dan 400 hondenrassen, dus er is een perfecte hond voor jou. Makkelijk om van te houden en te verwennen, als je niet oppast met deze honden, heb je misschien een probleem met het Small Dog Syndrome op je handen. Als u de voorkeur geeft aan kleine hondenrassen die niet veel afstoten of blaffen, is hier een ander ras dat het overwegen waard is. Het afstoten bij honden kan ook worden beheerd, aangezien er verschillende redenen zijn waarom sommige honden de neiging hebben om meer haar te verliezen dan andere.

Maar de rassen die we hierin hebben vermeld (als kleine honden die niet werpen) ervaren zeldzaam haarverlies, niets buitensporig. Hoewel het normaal is dat honden lawaai maken als ze een verstoring voelen, aandacht nodig hebben of je iets te vertellen hebben (zelfs als dat iets is dat een plastic zak die over straat waait er gewoon niet goed uitziet), geven velen van ons de voorkeur aan een hond die hun mond vaker wel dan niet dicht houdt. Malamute is een ander oud ras of „basaal ras”, wat betekent dat hun oorsprong dateert van vóór gedomesticeerde honden, en er is een goede reden waarom dit soort honden vaak een rustig hondenras zijn. Met zijn witte, katoenen vacht kun je zien waarom deze kleine stille honden speciaal zijn gefokt voor de ronden van het koningshuis.

Shiba Inus staat bekend als de meest populaire gezelschapshond in Japan en is klein en pittig met vosachtige gezichten en de neiging om niet te vaak te blaffen. .