Waarom blaffen kleine honden zo veel?

Redenen dat kleine honden meer blaffen Als u een kleine hond bent, is de kans groter dat uw blaffen worden genegeerd. Kleine honden moeten meer vocaliseren om opgemerkt te worden. Kleine honden worden vaak beloond voor hun blaffen (door gevoerd te worden, het huis binnen te brengen, op schoot, bank of bed te worden gelegd, enz. Sommige kleine honden worden gefokt om blaffen te zijn.

Kleine honden hebben om verschillende redenen de neiging om meer te blaffen dan grotere honden. Het meest voor de hand liggende is dat ze zich daardoor imposanter voelen dan ze in werkelijkheid zijn. Verschillende hondenexperts noemen het syndroom van kleine honden een hondenaandoening die zich ontwikkelt bij kleine honden die vanwege hun grootte anders worden behandeld. De belangrijkste reden waarom kleine honden zo blaffen, is dat hun grootte reacties veroorzaakt zoals angst en de behoefte aan aandacht.

Een luidere en meer continue schors kan hen helpen om te concurreren in een omgeving die voor hen uitdagend is. Tot slot, een unieke manier om de excessen van uw hond te beteugelen, is door de sterkste ultrasone hondenschors te krijgen die begone apparaatgeld kan kopen. Van kleine pups is bekend dat ze bij het minste voorkomen grommen, daarom is het belangrijk om grommen te ontmoedigen, waardoor uw hond naar alles kan blaffen. De oorzaak van het probleem is het feit dat de meeste eigenaren van gezelschapsdieren de neiging hebben om hun kleine honden te behandelen alsof het knuffelige baby's of schattige katten zijn.

Dus als uw hond blaft terwijl u de hele dag op het werk bent, laat dan iemand met uw hond wandelen of speel minstens een uur per dag met hem. Halsbanden die op uw hond passen, kunnen hoorbare of ultrasone correcties aan uw hond leveren, maar ze zijn niet effectief voor alle honden. Helaas hebben kleine honden de neiging om vaker te blaffen dan grotere honden, dit is natuurlijk geen gestandaardiseerde verklaring. Als je meerdere honden hebt en ze zijn ook klein, zullen je andere honden eigenschappen van hen leren en blaffen kan een van deze eigenschappen zijn.

Kleine honden zullen vaker lijken te blaffen omdat ze weten dat ze moeite zullen hebben om de aandacht te krijgen die ze nodig hebben. Uw kleine hond zal er waarschijnlijk een gewoonte van maken als hij weet dat blaffen om uw aandacht altijd werkt, of het nu om een belangrijke of een onbeduidende reden is. Terwijl het de verantwoordelijkheid van elke ouder van het huisdier is om hun kleine honden op dezelfde manier te behandelen als een grote hond. Mensen die veel tijd in de buurt van honden hebben doorgebracht, hebben misschien gemerkt dat alle honden blaffen, ongeacht hun grootte.

Maar als een kleine hond blaft, is het bijna onmerkbaar en leidt het je aandacht misschien niet af van wat je doet. Ouders van gezelschapsdieren investeren niet vaak zoveel tijd en moeite als zou moeten in het trainen van hun kleine hondenrassen, waarbij agressief gedrag meestal als onvermijdelijk wordt afgewezen. Als u een eigenaar bent van een klein hondenras, voelt u zich misschien aangetrokken tot de lagere hoeveelheid onderhoud die ze nodig hebben.