Wat is de beste niet-afstotende kleine hond voor een gezin?

Miniatuurschnauzer Miniatuurschnauzers zijn een van de meest populaire rassen ter wereld omdat ze niet veel werpen en goed zijn voor mensen met allergieën. Als je denkt dat dit ras geschikt voor je is, kijk dan op de AKC Marketplace voor Affenpinscher-puppy's. Voor mensen die van honden houden maar niet genieten van hun kenmerkende geur- en afstotingsgewoonten, is de Basenji misschien wel het perfecte kleine hondenras. De Basenji werpt zeer minimaal af en de korte, fijne vacht vereist weinig verzorging behalve af en toe borstelen.

Basenji's zijn ook beroemd stil, waardoor ze een ideale hond zijn voor appartementen - zolang ze maar dagelijkse lichaamsbeweging en speeltijd krijgen. Als je denkt dat dit ras geschikt voor je is, kijk dan op de AKC Marketplace voor Basenji-puppy's. De Bichon Frise is echt een niet-afstotend klein hondenras. Deze speelse en aanhankelijke honden zijn een ideaal hondenras voor mensen met allergieën, maar ze zijn niet onderhoudsvrij.

Het haar van de Bichon Frise groeit continu en vereist regelmatig verzorging, borstelen en af en toe een bad om hun poederbladerdeeg bij te houden. Als je denkt dat dit ras geschikt voor je is, ga dan naar de AKC Marketplace voor Bichon Frise-puppy's. Net als de Bichon Frise bestaat de kenmerkende donzige vacht van de Bolognese uit haar in plaats van bont. De Bolognese werpt niet af, hoewel dood haar regelmatig moet worden uitgeborsteld en de vacht dagelijkse verzorging nodig heeft om deze lieve schoothondjes er op hun best uit te laten zien.

Als je denkt dat dit ras geschikt voor je is, ga dan naar de AKC Marketplace voor Bolognese puppy's. Ondanks zijn kleine formaat is de Brussels Griffon geen hond die verwennerij nodig heeft. Zowel gladde als ruw gecoate variëteiten van de Brussels Griffon gedijen goed met regelmatige verzorging en zijn minimale verharders. Hun kleine formaat betekent dat een dagelijkse wandeling en binnenspelen meestal voldoende is om aan hun trainingsbehoeften te voldoen, en deze trouwe kleine hond doet het het beste met gezinnen die vaak thuis zijn.

Als je denkt dat dit ras geschikt voor je is, ga dan naar de AKC Marketplace voor Brussels Griffon puppy's. Als je denkt dat dit ras geschikt voor je is, ga dan naar de AKC Marketplace voor puppy's met Chinese kuif. De Coton de Tulear heeft een kenmerkende, lange, donzige vacht die als hypoallergeen wordt beschouwd, waardoor het een goede keuze is voor mensen met een allergie en degenen die een kleine hond willen die niet vervaagt. Coton de Tulear heeft dagelijkse verzorging nodig om hun vacht te onderhouden, maar hun luchtige en zachte aard maakt de moeite de moeite waard.

Als je denkt dat dit ras geschikt voor je is, ga dan naar de AKC Marketplace voor Coton De Tulear-puppy's. Deze inheemse Cubaanse honden bieden eigenaren zowel hun gepatenteerde pittige charme als een jas die niet vervaagt, wat betekent dat er minder tijd wordt besteed aan pluisjes aan het rollen van het meubilair en meer tijd besteden aan ravotten met de speelse Havanezer. Hun vacht moet wekelijks worden geborsteld en regelmatig worden gewassen om ze schoon en gezond te houden. Als je denkt dat dit ras geschikt voor je is, kijk dan op de AKC Marketplace voor Havanese puppy's.

Over het algemeen werpen poedels minder af en geven ze minimale huidschilfers af in de lucht, dus worden ze beschouwd als een zeer effectief hypoallergeen ras. De Wire Fox Terrier is hypoallergeen en ze zijn een gezinsvriendelijke hondengenoot. Ze zijn onafhankelijk, energiek en slim, waardoor trainen een fluitje van een cent. Wil je een hond maar begin je te hoesten en te niezen als je er in de buurt bent? Allergieën voor huisdieren komen zeer vaak voor, vooral bij mensen met andere allergieën of astma.

Volgens de Astma and Allergy Foundation of America, 10% van de mensen in de VS. Hoewel er niet zoiets bestaat als een 100% hypoallergene hond, hebben deze 15 kleine hondenrassen een lage of niet-afstotende vacht die minder huidschilfers produceert. Hier zijn de beste kleine hondenrassen voor mensen met allergieën. Affenpinschers zijn een schattig, knuffelig en klein Pinscher-hondenras.

Deze honden, ook wel bekend als 'Monkey Terriers', komen oorspronkelijk uit Duitsland, waarbij Affe aap of aap betekent in het Duits. Ze zijn actief, avontuurlijk en speels. Omdat Affenpinschers minder dan 10 lbs wegen en zich gemakkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen, zijn het perfecte appartementshonden, zakhonden, reisgenoten. Oorspronkelijk gefokt om op ratten te jagen in huizen en rond boerderijen, hebben Affenpinschers elke dag korte, levendige speelsessies of ontspannen wandelingen nodig om verveling en destructief gedrag te voorkomen.

Hoewel ze uitstekende waakhonden zijn, blaffen ze naar zo ongeveer alles. Ze zijn ook gespannen en hebben de neiging te trillen als ze opgewonden zijn. Affenpinschers zijn absoluut dol op hun mensen en vinden het heerlijk om in de buurt van andere huisdieren te zijn. Heb je baby's, peuters of jonge kleuters? De Affenpinscher is misschien niet geschikt voor uw gezin.

Deze trotse en gevoelige pups hebben een hekel aan ruwhuisvesting en tegen hun wil worden vastgehouden. Basenjis, ook wel bekend als African Barkless Dogs, zijn jachthonden die hun oorsprong hebben in Centraal-Afrika. Ze staan bekend om hun grote puntige oren en korte, strak gekrulde staarten. Hoewel Basenji's fysiek niet kunnen blaffen, kunnen ze lachen, grommen, zeuren, jodelen en zelfs schreeuwen.

Hun gemiddelde bouw (22-24 lbs) maakt ze uitstekende stadslikkers. Ze zijn ook ideaal voor mensen met een allergie omdat ze zichzelf als katten schoon likken. Basenji's zijn onafhankelijke denkers die bekend staan om hun intens loyale, ondeugende, koppige en gereserveerde persoonlijkheden. Zonder een uur dagelijkse lichaamsbeweging schieten ze uit open deuren of klimmen ze over kettingschakels om iets leuks te doen.

Basenji's zijn gefokt om op rietratten te jagen en hebben ook een sterke prooidrift en zullen kippen in de achtertuin, katten en jonge kinderen achtervolgen. Om deze reden is het belangrijk om ze aan de lijn te houden en ze al op jonge leeftijd aan andere mensen en dieren voor te stellen. De Bichon Frise (wat 'krullend schoothond' betekent in het Frans) komt van de Barbet, een mediterrane waterhond. Met een gewicht van niet meer dan 18 lbs en een gemiddelde hoogte van 9,5-11,5 inch zijn Bichon Frises perfect voor appartementsbewoners en mensen met jonge kinderen of andere huisdieren.

Zoals de American Kennel Club stelt: „Ze werken in de veronderstelling dat er geen vreemden zijn, alleen vrienden die ze nog niet hebben ontmoet. Deze zachte, gevoelige huishonden vinden het heerlijk om nieuwe trucs te leren, vooral wanneer hondensnoepjes van hoge kwaliteit als beloning worden aangeboden. Bichon Frises racen graag van de ene kamer naar de andere en stuiteren van het meubilair voordat ze naast je op de bank kruipen. Hoewel het geen dominante honden zijn, hebben ze een koppige streak en zijn ze notoir moeilijk te zindelijk te trainen.

Bichon Frises hebben ook een zeer hoge schors. Lange uren van huis werken? Bichon Frises hunkeren naar menselijk gezelschap en kunnen last hebben van verlatingsangst als ze lange tijd worden achtergelaten. De Bolognese is een gemakkelijke, toegewijde hond met een puur witte vacht die zacht en donzig is als katoen. Bolognese honden brengen graag tijd door met hun baasjes, of ze nu een wandeling maken om het blok of spelen met hun kinderen in de achtertuin.

Hun kleine formaat (5,5-9 lbs) en vrolijke persoonlijkheden maken ze ideale appartementsbewoners en gemakkelijke reisgenoten. Bolognese honden hebben matige lichaamsbeweging nodig om overmatig blaffen en destructief kauwen te voorkomen. Ze zijn verlegen in de buurt van vreemden en blaffen naar bijna alles wat beweegt. De Bolognese is ook moeilijk te huisbreken en vatbaar voor verlatingsangst.

Kinderen hebben? Deze schattige kleine witte pluisballen kunnen gewond raken als ze te ruw worden gespeeld en zullen waarschijnlijk bijten als ze bang zijn. Border Terriers zijn vrolijke en energieke kleine honden met een gemakkelijk te onderhouden draadvacht. Ze wegen doorgaans niet meer dan 12-15 lbs. De gemakkelijk gehumeurde aard van Border Terriers maakt ze minnelijk voor zowel het stads- als het plattelandsleven, en hun kleine gestalte maakt ze geweldige reisgenoten.

Gezien hun energieke karakter hebben Border Terriers een flinke dosis dagelijkse lichaamsbeweging nodig om ze gelukkig en gezond te houden - een lange dagelijkse wandeling of hardlopen in het hondenpark houdt ze thuis tevreden. Gekweekt als jachthonden, hebben Border Terriers ook een sterk instinct om eekhoorns en andere kleine dieren te achtervolgen. Om deze reden is het verstandig om deze schattige pups altijd aan een hondenriem van hoge kwaliteit te houden wanneer ze onderweg zijn. De Brussels Griffon (ook bekend als Griffon Bruxellois) is vernoemd naar de stad Brussel, België.

Deze schattige kleine pups wegen overal van 5-15 lbs en hebben extra grote, zelfbelangrijke en komische persoonlijkheden. Het kleine formaat en de positieve instelling van Brussels Griffons maken ze geweldige appartementsbewoners, gemakkelijke reisgenoten en liefdevolle viervoeters. Heb je een baan in de stad waarbij je je appartement urenlang moet verlaten? Als dat zo is, is een Brussels Griffon misschien niet uw ideale hondengenoot. Deze honden met een groot hart zijn gevoeliger voor eenzaamheid dan andere hondenrassen op onze lijst.

De Chinese Crested is een opgewekt en zachtaardig hondje dat doorgaans 10-13 pond weegt. Wanneer een Chinese kuif verliefd op je wordt, blijft hij aan je zij vastgelijmd en omhelst hij je nek stevig met zijn poten. Ben je een bankaardappel of af en toe een banksurfer? Een Chinese kuif krult urenlang naast je op zonder een spier te bewegen. Dat gezegd hebbende, Chinese Cresteds zijn „katachtig” en zullen hekken of muren beklimmen om aan opsluiting te ontsnappen.

Ze zijn ook nerveus en timide met nieuwe mensen en nieuwe situaties. Ze zijn vatbaar voor verlatingsangst en hebben de neiging veel te blaffen. Chinese kammen zijn moeilijk te huisbreken, en niet-gecastreerde mannetjes zullen hun territorium buitensporig markeren. Terwijl deze exotisch ogende honden urenlang in de zon van 100 graden kunnen liggen, verachten ze de kou.

Ze hebben een hondenhoodie of hondenjas nodig voor koude wandelingen. Coton De Tulears zijn vernoemd naar de stad Tuléar, Madagaskar. Deze happy-go-lucky gezelschapshonden wegen overal van 8-13 lbs en hebben clowneske, nieuwsgierige en aanhankelijke persoonlijkheden. Het zijn mensgerichte velcro-honden die gedijen op aandacht.

Coton De Tulears zijn perfect voor gezinnen met jonge kinderen en andere huisdieren. Ze praten graag met hun mensen in grom en grom. Havanezerhonden zijn kleine (7-13 lbs), intelligente en pittige honden met een vriendelijke en sociale instelling. Hoewel Havanese honden het kunnen bijhouden tijdens avonturen en excursies in de buitenlucht, zijn ze niet overdreven energiek of prikkelbaar en doen ze het goed met bescheiden dagelijkse lichaamsbeweging en in kleinere woningen.

Maltese honden zijn een speelgoedhondenras dat bekend staat om hun zachte en aanhankelijke karakter en lang, zijdeachtig haar. Hun kleine gestalte en aanpasbare karakter maken ze prachtige huisdieren in appartementen en steden. Gemiddeld wegen Maltezers tussen de 2 en 8 lbs als ze volgroeid zijn. Lhasa Apsos, wat „Bark Lion Sentinel Dog” betekent, is sinds 800 voor Christus werkzaam als waakhonden in Tibetaanse paleizen en kloosters.

Ze staan bekend om hun plathangende jassen tot op de grond en gevederde, gekrulde staarten. Deze honden van 13-15 pond zijn slim, zelfverzekerd en komisch. Ze lijken op eigenzinnige peuters en zullen alleen naar je luisteren als je een sterke band met hen opbouwt. Miniatuurschnauzers staan 12-14 inch lang en kantelen de schaal op 20 lbs en hebben warme en pittige persoonlijkheden.

Ze staan bekend om hun walrusachtige baarden en expressieve wenkbrauwen. Hoewel miniatuurschnauzers extravert en onafhankelijk zijn, zijn ze op hun hoede voor vreemden. Miniatuurschnauzers passen zich gemakkelijk aan het stads- of plattelandsleven aan, zolang ze elke dag een uur lichaamsbeweging krijgen. Yorkshire Terriers zijn een van de kleinste hondenrassen, met een gewicht van niet meer dan 7 lbs als volwassenen.

Yorkies zijn liefdevolle, aanhankelijke en pittige honden en hebben de neiging om buitensporig te blaffen dan andere hondenrassen. Gekweekt als werkhond met het doel om op kleine prooien zoals eekhoorns en wasberen te jagen, wordt de Mountain Cur ook gebruikt voor het jagen op grotere prooien zoals beren en wilde zwijnen. Dus, wat zijn de beste kleine hypoallergene honden voor jou? Eerlijk gezegd, het perfecte hondje voor jou is degene die geen allergie veroorzaakt en inderdaad onze beste vriend blijkt te zijn. Yorkshire Terriers passen zich aan hun omgeving aan en worden graag in de stad of in de metro vervoerd in een hoogwaardige en comfortabele hondendraagtas of hondentas.

Hoewel ze vatbaar zijn voor verlatingsangst en veel kunnen blaffen, is dit hondje een geweldig huisdier voor een appartement en zal het het perfecte schoothondje zijn voor elke hondenliefhebber. Wat dat betreft, hier gaan de tien beste hypoallergene kleine honden voor kinderen, het soort dat weinig tot geen onderhoud vereist, en kan helpen om allergische opflakkeringen tot een minimum te beperken. Als geen van de honden op deze lijst je aanspreekt, dan zijn er tal van andere hypoallergene hondenrassen. Deze oude hond van Malta is de afgelopen 28 eeuwen niet veel veranderd, misschien deels omdat hun lange, witte jassen heel weinig afwerpen, waardoor ze een ideaal schoothondje zijn.

Dit kleine hondenras, een Schotse terriër, heeft een lang lichaam met korte benen en een kenmerkend plukje haar bovenop hun hoofd. Neem de tijd om zorgvuldig niet-afstotende hondenrassen te onderzoeken om de hond te vinden die het beste bij uw levensstijl en persoonlijkheid past. Hoe dan ook, niet-afstotende honden zijn de beste keuze als u hondenallergieën heeft, maar toch een harige vriend aan uw huis wilt toevoegen. Dus, welk hondenras dat hypoallergeen is, denk je dat geschikt is voor jou en je gezin? Als u kunt voldoen aan de verzorgingseisen en de trainingsbehoeften van sommige van deze hondenrassen, dan zijn ze de moeite waard om naar te kijken.

De Lhasa Apso komt oorspronkelijk uit Tibet en ziet er misschien klein en delicaat uit, maar is een winterharde hond die kan uitgroeien tot een gelukkig huisdier. De kleine gestalte en de onwil om buitensporig te blaffen van Havanese honden maken ze geweldige stadsbewoners en reisgenoten. .