Wat is het gemakkelijkste hondenras om zindelijk te maken?

Ze hebben een natuurlijk hoedinstinct en kunnen beginnen met het hoeden van schapen met weinig tot geen training. Dus, met veel vriendelijkheid en lof, kun je ze in een mum van tijd basisconcepten leren. Zindelijkheidstraining zal nooit een makkie zijn, maar voor sommige rassen komt het vanzelf. De American Kennel Club (AKC) zegt dat Shiba Inus praktisch huisgebroken geboren is en dat Jindo's extreem schoon zijn en van nature op zeer jonge leeftijd huisgebroken zijn.

De zaak zal echter niet voor elk ras hetzelfde zijn. Ondanks dat ze onafhankelijk en koppig zijn, zijn Afghaanse honden vrij gemakkelijk te huisvesten omdat ze hun eigenaren willen plezieren. Berner Sennenhonden zijn slim en enthousiast om hun baasjes te plezieren en zijn als zodanig over het algemeen gemakkelijk te trainen, inclusief zindelijkheidstraining. Miniatuurschnauzers zijn zeer intelligent en enthousiast om te behagen, waardoor ze gemakkelijk te trainen en zeer gehoorzaam zijn.

IJslandse herdershonden zijn over het algemeen gemakkelijk te trainen omdat ze slim en enthousiast zijn om te behagen. Als ras zijn Jindo's extreem schone honden en zijn ze van nature op zeer jonge leeftijd huisgebroken, volgens de AKC. Schattigheid wijst op de Australische herder als een hondenras dat meestal gemakkelijk te huisbreken blijkt te zijn. The Nest meldt dat Australische herderspupy's van nature hun leefruimte schoon willen houden, dus krattraining werkt bijzonder goed voor dit ras.

De publicatie meldt dat een Australische herder die een deel van de dag in een krat verblijft, snel zal leren om niet naar de badkamer in huis te gaan. Dat geldt vooral als u positieve trainingstechnieken gebruikt, zoals uw puppy belonen met lof of traktaties wanneer hij zichzelf buiten ontlast. Schattigheid kenmerkt de Bichon Frise als een van de hondenrassen die doorgaans het gemakkelijkst te huisbreken blijkt te zijn. PetPlace is het daarmee eens en merkt op dat deze honden ook behoorlijk slim zijn en niet veel werpen.

Het Nest beveelt ook krattraining voor dit ras aan, en merkt op dat deze methode „opmerkelijk effectief kan zijn voor Bichon Frise-puppy's. Zelfs nadat uw hond huisgebroken is, moet hij zich op zijn gemak voelen om tijd in zijn krat door te brengen als hij wat tijd alleen wil of een veilige plek nodig heeft om een dutje te doen. Wag Walking zet de border collie op de lijst van de gemakkelijkste hondenrassen tot huisbreuk dankzij hun hoge intelligentie. De Nest meldt dat „Border collies ernaar streven hun eigenaren te plezieren door scherp te reageren op commando's.

Dat kan in uw voordeel werken als u een nieuwe hond moet huisbreken. Zelfs in het puppystadium tijdens zinstraining motiveren vriendelijkheid en lof je knappe jonge grens gemakkelijk, adviseert The Nest. Cuteness beveelt Bretagne ook aan aan potentiële hondenbezitters die op zoek zijn naar een ras dat gemakkelijk te huisbreken is. Ty the Dog Guy is het daarmee eens en merkt op dat deze honden „van nature schoon zijn en dat ze geen stinkende omgeving willen.

Maar de AKC merkt op: „Ze zijn waarschijnlijk te slim voor hun eigen bestwil. Hoewel gehoorzaam, wil een Brittany weten wat haar te bieden heeft. Zoveel sass. PetHelpful meldt dat de Maltezer een van de gemakkelijkste hondenrassen is voor huisbreuk.

Deze honden zijn erg schoon en als extra bonus ruiken ze niet. Shiba Inu is een van de gemakkelijkste kleine honden om mee te trainen. Deze kleine Japanse hond (ze wegen slechts ongeveer 8-10 kilo, ongeveer 15-22 pond) staat bekend als een van de gemakkelijkst te huisvesten. Hoewel ze niet gemakkelijk te gehoorzamen zijn, zijn ze een van de schoonste hondenrassen en kunnen ze worden geleerd om pads of zelfs een kattenbak te gebruiken.

Voor het beste resultaat moeten ze worden geleerd om naar buiten te gaan. Het duurt maar een paar dagen. Sommige kleine honden hebben problemen met het vasthouden van hun blaas, waarschijnlijk alleen omdat ze daar beneden niet veel ruimte hebben. Van deze kleine hond (meestal slechts 2-4 kilo, of ongeveer 4-10 pond) kan worden verwacht dat hij in die categorie past, maar dat doet hij niet.

Als u op zoek bent naar een iets grotere hond, maar toch een huisdier wilt dat niet veel werpt, overweeg dan een miniatuurschnauzer. Ze zijn meestal 4-8 kilo (ongeveer 10-20 pond) en hebben een taaie vacht die regelmatig moet worden geknipt. Als de vacht niet wordt verzorgd, wordt deze mat en wordt het pijnlijk voor de hond. Sommige miniatuurschnauzers hebben enkele gezondheidsproblemen, en ze zijn niet altijd zo probleemloos als een Maltezer of Shiba Inu.

Ze hebben echter een goede levensduur en de meeste leven tot ongeveer 12 jaar. Shih Tzu zijn slechts ongeveer 6-7 kilo (ongeveer 10-15 pond), en naast die lange vacht hebben ze ook een bekende onderbeet, dus zelfs een goed dieet zal niet genoeg zijn om tandheelkundige aandoeningen te voorkomen. Als u besluit om een van deze honden te nemen, moeten de tanden dagelijks worden geborsteld. Met slechts 4-9 pond lichaamsgewicht en genegenheid voor iedereen is de papillon een charmant schoothondje.

Hij is niet alleen vriendelijk voor zijn baasjes, maar ook voor vreemden. Het belangrijkste is dat het vrij eenvoudig is om hem het potje te laten gebruiken. Papillons zijn gehoorzaam en enthousiast om hun eigenaren te plezieren. Ze houden ook van nieuwe gewoontes.

Ten eerste zijn Maltese honden schoon. Dit draagt zeker bij aan hun wens om op specifieke locaties permanent te elimineren. Shih Tzus staat bekend als een beetje koppig, maar het zijn eigenlijk enkele van de meest gehoorzame honden voor de juiste eigenaren. In dit stadium hebben de meeste Shih Tzu's het vermogen om het hele idee achter zindelijkheidstraining te begrijpen.

Top voor- en nadelen van het bezitten van een Shih Tzu Pitbull Mix Knuffelig, schattig, en gemakkelijk te trainen - dit zijn enkele van de redenen waarom de miniatuurschnauzer in veel huizen een populair ras is. Dat gezegd hebbende, reageren geen twee miniatuurschnauzers op dezelfde manier op huisbreuk. Als het gaat om gehoorzaamheidstraining, doet het Shiba Inu-hondenras het niet zo goed. Hij kan voor de meeste mensen koppig en eigenzinnig overkomen, wat betekent dat zindelijkheidstraining ze een harde noot is om te kraken.

Hoewel dit misschien waar is, zijn Shiba Inus netjes en opgeruimd. Ze vinden het niet echt leuk om een puinhoop te maken in hun woonruimte. Een van hen is Boston Terrier. Deze intelligente hond kan van tijd tot tijd zijn koppige kant laten zien, maar hij is voor het grootste deel gehoorzaam.

De Cockapoo is een schattige designerhond ontwikkeld in de jaren zestig. Dus hier is de lijst met de 15 gemakkelijkste honden om zindelijk te trainen. De Boston terrier is een kleine, compacte hond met een brede, korte kop. De kleine en ronde oren hangen dicht bij het hoofd.

Zijn ogen zijn klein, donker en ovaal van vorm. De vacht van de Boston Terrier is kort en glad van structuur. Papillons zijn een van de mooiste hondenrassen ter wereld. Deze honden zijn zo klein dat ze op speelgoed lijken vanwege hun kenmerkende vlinderoren en prachtige jassen.

Papillon is het Frans voor Butterfly, en het is een passende beschrijving van dit speelgoedhondenras. Deze honden zijn klein, licht op hun voeten en pronken vaak met een lange, vlinderachtige staart. De eigenaren van Papillon krijgen meestal de mogelijkheid van kort of lang haar, en de honden zijn er in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit, abrikoos en soms chocoladebruin. De Maltezer kan een geweldige hond zijn voor een beginnende hondenbezitter, zolang de eigenaar bereid is de tijd te steken om de Maltezer goed te trainen.

Een Maltezer die niet is opgeleid, zal niet alleen een vreselijke metgezel zijn, maar het zal ook hinderlijk zijn voor de eigenaar en de mensen eromheen. Eigenaren beschrijven deze aanhankelijke honden vaak als clowns of komieken. Deze honden zijn intelligent en willen graag behagen. Ze zijn graag bij mensen, en ze vinden het heerlijk om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Shih Tzu is echt een mensenhond. De Shih Tzu is populair vanwege zijn extraverte, vriendelijke en speelse persoonlijkheden. Shih Tzus wordt tegenwoordig ook beschouwd als een van de meest intelligente hondenrassen. Als je een hond wilt die vriendelijk, intelligent en loyaal is, overweeg dan de miniatuurschnauzer.

Veerkrachtig en speels, de Mini Schnauzer houdt van het gezelschap van mensen en andere honden. Miniature Schnauzer is gefokt als waakhond en zal je waarschuwen als er vreemden in de buurt zijn; deze eigenschap kan echter een beetje veel zijn voor degenen die in appartementen of slaapzalen wonen. De Miniatuurschnauzer is een stevige, sterke hond die een goede keuze is voor gezinnen met kinderen. Hun intelligentie en trainbaarheid maken ze een uitstekende hond voor competitieve gehoorzaamheids- en behendigheidsproeven.

Een Bichon Frise is een kleine hond met veel energie. Dit hondenras is geweldig met mensen, maar niet met alle andere honden. Ze zijn leuk en speels en staan vaak graag in het middelpunt van de dingen. De Shiba Inu werd oorspronkelijk gefokt voor de jacht, maar is nu een populaire familiehond vanwege hun loyaliteit en aanhankelijke persoonlijkheid.

De Australian Shepherd is een van de meest populaire rassen in de Verenigde Staten, waar het op de 29e plaats staat in populariteit door de American Kennel Club. De Duitse herder is een grote hond die 24 tot 27 centimeter hoog is bij de schoft. Het moet een atletisch lichaam en goed ontwikkelde spieren hebben, met een sterke, halflange nek die licht gebogen is. Labradors zijn een van de meest populaire hondenrassen in het Verenigd Koninkrijk, en de Labrador Retriever is sinds 1991 het meest populaire hondenras, volgens de Kennel Club, en sinds 2004 volgens de American Kennel Club.

Papillons worden algemeen beschouwd als de meest gehoorzame en trainbare van alle speelgoedhondenrassen, volgens Canna-Pet. Ze reageren goed op positieve bekrachtiging en zijn van nature nieuwsgierig. De ongelooflijk energieke Border Collie is volgens Dog Time heel gemakkelijk te trainen, maar ze zijn niet altijd het beste voor nieuwe hondenbezitters vanwege hun veeleisende trainingsbehoeften. Golden Retrievers zijn een van de meest populaire honden in de Verenigde Staten, deels omdat het zulke geweldige familiehonden zijn.

Dit komt omdat hij, net als andere honden op deze lijst, een zeer intelligente hond is die graag een glimlach op je gezicht tovert. Er zijn ook een paar rassen die notoir moeilijk te huisvesten zijn, dus hier zijn een paar van de gemakkelijkste kleine honden om te huisvesten. Het is een herdershond en werd oorspronkelijk gefokt om schapen te hoeden, maar vervult vele taken, variërend van boerderijwerk tot opsporing en redding tot deelname aan hondensporten zoals behendigheid en hoedproeven. Eigenaren moeten nog ijveriger zijn in het toezicht op kleine honden om ongelukken te voorkomen die het huisbreken kunnen verlengen.

Dierenwinkel, honden afkomstig uit een puppymolen, internetpuppy's die via makelaars worden verzonden, en honden die gedwongen worden in hun eigen vuiligheid te liggen door onjuiste krattraining zijn allemaal vatbaar voor dit probleem. Zacht, speels en charmant, dit speelgoedras is ook intelligent en extravert, waardoor ze een populaire keuze zijn voor ouders van gezelschapsdieren die op zoek zijn naar een kleine hond. Als je een bejaarde bent en je hebt tijd om zijn tanden te verzorgen en te poetsen, en je hebt een mooie bank voor je Maltezer om te zitten en naar de wereld te kijken, dan is dit de perfecte kleine hond. Hoewel hij heel onafhankelijk kan zijn, is hij een goede familiehond en staat hij ook bekend als een zeer intelligente hond.

Hij is niet eens de beste hond voor hondenbezitters die niet veel ervaring hebben met het trainen van grote, krachtige rassen. Dit oude Japanse ras werd oorspronkelijk gefokt als jachthond en is tegenwoordig de meest populaire gezelschapshond in Japan. .