Wat voor soort honden zijn gemakkelijk zindelijkheidstreinen?

Dit zijn de gemakkelijkste hondenrassen om te huisvesten: Break/Bichon Frise. Het kan een uitdaging zijn, maar net als voor elke puppy. Zindelijkheidstraining zal nooit een makkie zijn, maar voor sommige rassen komt het vanzelf. De American Kennel Club (AKC) zegt dat Shiba Inus praktisch huisgebroken geboren is en dat Jindo's extreem schoon zijn en van nature op zeer jonge leeftijd huisgebroken zijn.

De zaak zal echter niet voor elk ras hetzelfde zijn. Ondanks dat ze onafhankelijk en koppig zijn, zijn Afghaanse honden vrij gemakkelijk te huisvesten omdat ze hun eigenaren willen plezieren. Berner Sennenhonden zijn slim en enthousiast om hun baasjes te plezieren en zijn als zodanig over het algemeen gemakkelijk te trainen, inclusief zindelijkheidstraining. Miniatuurschnauzers zijn zeer intelligent en enthousiast om te behagen, waardoor ze gemakkelijk te trainen en zeer gehoorzaam zijn.

IJslandse herdershonden zijn over het algemeen gemakkelijk te trainen omdat ze slim en enthousiast zijn om te behagen. Als ras zijn Jindo's extreem schone honden en zijn ze van nature op zeer jonge leeftijd huisgebroken, volgens de AKC. Havanezen hebben leuke, speelse persoonlijkheden en willen ook graag hun menselijke familie plezieren. Deze pups gedijen goed bij het leren van nieuwe trucs en vestigen zich snel in een nieuwe omgeving.

Deze enthousiaste, snelle leerlingen volgen dus meestal gemakkelijk zindelijkheidstraining en zijn een uitstekende keuze voor gezinnen. Zolang je Shiba gemakkelijk naar buiten kan, begint hij heel snel te leren. Shiba Inu-puppy's ontlasten zichzelf altijd zo ver mogelijk van hun slaapgedeelte. Deze honden zullen dus proberen de hele nacht door te gaan zonder een pauze in de badkamer nodig te hebben, zelfs vanaf zeer jonge leeftijd.

De Bichon Frise is een enorm populair speelgoedhondenras dat een genot is om te bezitten. Deze kleine honden nemen heel snel krattrainingslessen op en ze zijn ook heel gemakkelijk om zindelijk te trainen. Hoewel Shih Tzus een slechte reputatie heeft onafhankelijke en koppige honden te zijn, zijn het door voedsel gemotiveerde, liefdevolle types. Die eigenschappen kunnen het voor eigenaren van gezelschapsdieren relatief gemakkelijk maken om deze schattige kleine pups te huistrainen.

Maltezen hebben kleine blazen, wat betekent dat deze kleine honden vaker potje pauzes nodig hebben dan grotere pups. Zindelijkheidstraining is echter vaak een makkie als je positieve versterkingsmethoden gebruikt en bereid bent om je Maltezer mee naar buiten te nemen. Hij werkt al meer dan 40 jaar met honden. Shiba Inu is een van de gemakkelijkste kleine honden om mee te trainen.

Deze kleine Japanse hond (ze wegen slechts ongeveer 8-10 kilo, ongeveer 15-22 pond) staat bekend als een van de gemakkelijkst te huisvesten. Hoewel ze niet gemakkelijk te gehoorzamen zijn, zijn ze een van de schoonste hondenrassen en kunnen ze worden geleerd om pads of zelfs een kattenbak te gebruiken. Voor het beste resultaat moeten ze worden geleerd om naar buiten te gaan. Het duurt maar een paar dagen.

Maltezen zijn schone honden en stinken niet. Sommige kleine honden hebben problemen met het vasthouden van hun blaas, waarschijnlijk alleen omdat ze daar beneden niet veel ruimte hebben. Van deze kleine hond (meestal slechts 2-4 kilo, of ongeveer 4-10 pond) kan worden verwacht dat hij in die categorie past, maar dat doet hij niet. De Maltezer is schoon en is geweldig in appartementen omdat hij een van de kleine rassen is die niet stinkt.

Hij kan goed overweg met katten, maar hij blaft graag, en sommige fokkers waarschuwen dat ze niet goed zijn met kleine kinderen. Als u erover nadenkt om uw eerste hond te krijgen, is dit een van de beste rassen om te overwegen. Als je een bejaarde bent en je hebt tijd om zijn tanden te verzorgen en te poetsen, en je hebt een mooie bank voor je Maltezer om te zitten en naar de wereld te kijken, dan is dit de perfecte kleine hond. Als u op zoek bent naar een iets grotere hond, maar toch een huisdier wilt dat niet veel werpt, overweeg dan een miniatuurschnauzer.

Ze zijn meestal 4-8 kilo (ongeveer 10-20 pond) en hebben een taaie vacht die regelmatig moet worden geknipt. Als de vacht niet wordt verzorgd, wordt deze mat en wordt het pijnlijk voor de hond. Miniatuurschnauzers zijn een van de gemakkelijkste kleine hondenrassen om te huisvesten. Sommige puppy's zullen zelfs zindelijk zijn tegen de tijd dat ze het huis van de fokker verlaten, maar als je de trainingsmethode verandert (bijvoorbeeld met pads in plaats van gras), zal het de hond natuurlijk een beetje terugzetten.

Sommige miniatuurschnauzers hebben enkele gezondheidsproblemen, en ze zijn niet altijd zo probleemloos als een Maltezer of Shiba Inu. Ze hebben echter een goede levensduur en de meeste leven tot ongeveer 12 jaar. Als je een Shih Tzu-puppy krijgt, moet hij zijn tanden dagelijks laten poetsen. Deze speelgoedhond die gemakkelijk te huisvesten is bekend omdat hij een aantrekkelijke lange vacht heeft die niet veel afwerpt.

Zoals veel Maltezers wordt de vacht vaak afgebroken in een „puppy-snit” door eigenaren die de dagelijkse verzorging niet kunnen bijhouden. Shih Tzu zijn slechts ongeveer 6-7 kilo (ongeveer 10-15 pond), en naast die lange vacht hebben ze ook een bekende onderbeet, dus zelfs een goed dieet zal niet genoeg zijn om tandheelkundige aandoeningen te voorkomen. Als u besluit om een van deze honden te nemen, moeten de tanden dagelijks worden geborsteld. Vanwege dat grappige gezicht zijn ze ook vatbaar voor ademhalingsproblemen en doen ze het niet goed in warme en vochtige omgevingen.

Sommigen hebben rugklachten vanwege hun lange lichaam, en anderen zullen minder vaak voorkomende gezondheidsproblemen hebben. Maar als je op zoek bent naar een vriendelijke en aanhankelijke kleine hond, dan is de Shih Tzu een goede keuze. Mijn favoriet op deze lijst is de Maltezer. Echter, Ik merkte dat de lijst Llhasa apso zei, maar je schreef in plaats daarvan over de shih tzu.

Het eerste ras dat ze noemen is de Australische herdershond. En daar is het eerste argument waarom ze voor dit hondenras kozen dat 'Cuteness (een andere website) verwijst naar de Australische herder als een hondenras dat meestal gemakkelijk te huisbreken blijkt te zijn. Met slechts 4-9 pond lichaamsgewicht en genegenheid voor iedereen is de papillon een charmant schoothondje. Hij is niet alleen vriendelijk voor zijn baasjes, maar ook voor vreemden.

Het belangrijkste is dat het vrij eenvoudig is om hem het potje te laten gebruiken. Papillons zijn gehoorzaam en enthousiast om hun eigenaren te plezieren. Ze houden ook van nieuwe gewoontes. Ten eerste zijn Maltese honden schoon.

Dit draagt zeker bij aan hun wens om op specifieke locaties permanent te elimineren. Shih Tzus staat bekend als een beetje koppig, maar het zijn eigenlijk enkele van de meest gehoorzame honden voor de juiste eigenaren. In dit stadium hebben de meeste Shih Tzu's het vermogen om het hele idee achter zindelijkheidstraining te begrijpen. Top voor- en nadelen van het bezitten van een Shih Tzu Pitbull Mix Knuffelig, schattig, en gemakkelijk te trainen - dit zijn enkele van de redenen waarom de miniatuurschnauzer in veel huizen een populair ras is.

Dat gezegd hebbende, reageren geen twee miniatuurschnauzers op dezelfde manier op huisbreuk. Als het gaat om gehoorzaamheidstraining, doet het Shiba Inu-hondenras het niet zo goed. Hij kan voor de meeste mensen koppig en eigenzinnig overkomen, wat betekent dat zindelijkheidstraining ze een harde noot is om te kraken. Hoewel dit misschien waar is, zijn Shiba Inus netjes en opgeruimd.

Ze vinden het niet echt leuk om een puinhoop te maken in hun woonruimte. Een van hen is Boston Terrier. Deze intelligente hond kan van tijd tot tijd zijn koppige kant laten zien, maar hij is voor het grootste deel gehoorzaam. De Cockapoo is een schattige designerhond ontwikkeld in de jaren zestig.

De ongelooflijk energieke Border Collie is volgens Dog Time heel gemakkelijk te trainen, maar ze zijn niet altijd het beste voor nieuwe hondenbezitters vanwege hun veeleisende trainingsbehoeften. Het labelen van sommige hondenrassen als koppig, of erger nog, dom is niet alleen oneerlijk, maar het zal ook een addertje onder het gras veroorzaken in het zindelijkheidstrainingsproces, waardoor hondenbezitters gedwongen worden ineffectieve trainingsmethoden te zoeken die meer kwaad dan goed kunnen veroorzaken. Volgens de onderzoekers is een volledig huisgetrainde hond een hond die de afgelopen 2 maanden naar buiten is geëlimineerd. Zoals veel kleine rassen, kan de IG moeilijk zijn om zindelijk te trainen, en sommige honden lijken nooit betrouwbaar te zijn in huis als ze er eenmaal zijn.

Over het algemeen, tenzij je hond wanhopig wil gaan en je er niet bent om hem buiten te laten, plassen honden op geursporen om andere pups te laten weten dat ze in de buurt zijn. Zoals je zou verwachten, hebben grote honden grotere blazen dan kleine pups, dus ze kunnen meestal langer meegaan tussen badkamerpauzes. Golden Retrievers zijn een van de meest populaire honden in de Verenigde Staten, deels omdat het zulke geweldige familiehonden zijn. Dierenwinkel, honden afkomstig uit een puppymolen, internetpuppy's die via makelaars worden verzonden, en honden die gedwongen worden in hun eigen vuiligheid te liggen door onjuiste krattraining zijn allemaal vatbaar voor dit probleem.

Er zijn ook een paar rassen die notoir moeilijk te huisvesten zijn, dus hier zijn een paar van de gemakkelijkste kleine honden om te huisvesten. Duitse herders zijn werkhonden die te zien zijn naast mensen in veel verschillende rollen, waaronder het bewaken van eigendommen, het assisteren van wetshandhaving en als zoek- en reddingshonden. Maar sommige honden zijn moeilijker te zindelijk te trainen, terwijl sommige honden gemakkelijker zindelijk kunnen trainen, afhankelijk van vele factoren. Het kost geduld, tijd en toewijding om uw hond te trainen om zindelijk te worden, ongeacht het hondenras dat u in handen heeft.

Op voorwaarde dat u enige toewijding aan training besteedt, kunnen deze slimme, liefdevolle gezinshonden snel zindelijkheidstraining oppikken, waardoor dit ongebruikelijke ras een uitstekende keuze is voor beginnende hondenbezitters. .