Welke kleine honden die hypoallergeen zijn en niet afstoten?

Als je denkt dat dit ras geschikt voor je is, kijk dan op de AKC Marketplace voor Affenpinscher-puppy's. Voor mensen die van honden houden maar niet genieten van hun kenmerkende geur- en afstotingsgewoonten, is de Basenji misschien wel het perfecte kleine hondenras. De Basenji werpt zeer minimaal af en de korte, fijne vacht vereist weinig verzorging behalve af en toe borstelen. Basenji's zijn ook beroemd stil, waardoor ze een ideale hond zijn voor appartementen - zolang ze maar dagelijkse lichaamsbeweging en speeltijd krijgen.

Als je denkt dat dit ras geschikt voor je is, kijk dan op de AKC Marketplace voor Basenji-puppy's. De Bichon Frise is echt een niet-afstotend klein hondenras. Deze speelse en aanhankelijke honden zijn een ideaal hondenras voor mensen met allergieën, maar ze zijn niet onderhoudsvrij. Het haar van de Bichon Frise groeit continu en vereist regelmatig verzorging, borstelen en af en toe een bad om hun poederbladerdeeg bij te houden.

Als je denkt dat dit ras geschikt voor je is, ga dan naar de AKC Marketplace voor Bichon Frise-puppy's. Net als de Bichon Frise bestaat de kenmerkende donzige vacht van de Bolognese uit haar in plaats van bont. De Bolognese werpt niet af, hoewel dood haar regelmatig moet worden uitgeborsteld en de vacht dagelijkse verzorging nodig heeft om deze lieve schoothondjes er op hun best uit te laten zien. Als je denkt dat dit ras geschikt voor je is, ga dan naar de AKC Marketplace voor Bolognese puppy's.

Ondanks zijn kleine formaat is de Brussels Griffon geen hond die verwennerij nodig heeft. Zowel gladde als ruw gecoate variëteiten van de Brussels Griffon gedijen goed met regelmatige verzorging en zijn minimale verharders. Hun kleine formaat betekent dat een dagelijkse wandeling en binnenspelen meestal voldoende is om aan hun trainingsbehoeften te voldoen, en deze trouwe kleine hond doet het het beste met gezinnen die vaak thuis zijn. Als je denkt dat dit ras geschikt voor je is, ga dan naar de AKC Marketplace voor Brussels Griffon puppy's.

Als je denkt dat dit ras geschikt voor je is, ga dan naar de AKC Marketplace voor puppy's met Chinese kuif. De Coton de Tulear heeft een kenmerkende, lange, donzige vacht die als hypoallergeen wordt beschouwd, waardoor het een goede keuze is voor mensen met een allergie en degenen die een kleine hond willen die niet vervaagt. Coton de Tulear heeft dagelijkse verzorging nodig om hun vacht te onderhouden, maar hun luchtige en zachte aard maakt de moeite de moeite waard. Als je denkt dat dit ras geschikt voor je is, ga dan naar de AKC Marketplace voor Coton De Tulear-puppy's.

Deze inheemse Cubaanse honden bieden eigenaren zowel hun gepatenteerde pittige charme als een jas die niet vervaagt, wat betekent dat er minder tijd wordt besteed aan pluisjes aan het rollen van het meubilair en meer tijd besteden aan ravotten met de speelse Havanezer. Hun vacht moet wekelijks worden geborsteld en regelmatig worden gewassen om ze schoon en gezond te houden. Als je denkt dat dit ras geschikt voor je is, kijk dan op de AKC Marketplace voor Havanese puppy's. De Bichon Frise is een schattige, krullende hond die bekend staat om zijn speelse, nieuwsgierige houding en een energieke persoonlijkheid die daarbij past.

Het is een ras dat tussen de 9,5 en 11,5 centimeter lang is en tussen de 12 en 18 pond weegt. Bichon Frise is Frans en vertaalt zich naar krullend schoothondje. En gelukkig vallen deze krullen niet. De Shih Tzu is een zeer populair klein hondenras dat 20 in populariteit scoort bij de American Kennel Club.

Het is meestal aan de kleine kant van klein, staat slechts 9 tot 10,5 inch lang en weegt tussen de 9 en 16,5 pond. Shih Tzus staan bekend om hun speelse en extraverte karakter. Het zijn ook zeer aanhankelijke gezinshonden die een band hebben met hun baasjes en nooit loslaten. Verwacht veel gelach met dit hypoallergene ras.

De Maltezer is een van de meest populaire miniatuur hypoallergene honden. De Maltese hond is waarschijnlijk het meest bekend om zijn kleine afscheidseigenschappen. Deze oude hond van Malta is al drie millennia in de buurt van mensen en is sindsdien niet veel veranderd. Poedels zijn er in verschillende maten - speelgoedpoedels, miniatuurpoedels, middelgrote poedels en standaardpoedels.

De honden van dit ras worden beschouwd als gezinsgericht en een goede keuze voor gezinnen met kinderen. Poedels zijn ook een van de meest intelligente hondenrassen, die geweldige hulphonden kunnen worden. Als u emotionele steun en comfort nodig heeft, kunt u profiteren van zowel de kleine als de grote rasversies. De standaardversie is geschikt voor mensen die baat hebben bij meer fysiek veeleisende taken.

De prachtige natuurlijk krullende vacht van deze mooie en slimme honden moet regelmatig worden geborsteld en verzorgd - minstens elke 3-6 weken. Poedels zijn speelse honden met vriendelijke persoonlijkheden, die openstaan voor mensen. Deze schattige hondjes zullen veel liefde brengen in elk huis. Sam is vrijwilliger bij haar plaatselijke dierenasiel en is een ouder van twee poedels genaamd Bo en Derek en een kat genaamd Crumbs.

Volgens het American College of Allergy, Astma and Immunology is ongeveer 10% van de wereldbevolking allergisch voor honden. Maar deze ademhalingsgevoeligheid weerhoudt hondenliefhebbers met allergieën er niet van om mogelijke alternatieven te vinden. Ongeacht de grootte, het speeltje, de miniatuur of de standaard poedels heeft een krullende hypoallergene vacht en werpt niet. Hoewel poedels vaak worden afgeschilderd als mooie, prissy honden, zijn ze eigenlijk best atletisch en gezinsvriendelijk.

Hun happy-go-lucky persoonlijkheden en hoge intelligentie maken ze gemakkelijk te trainen en nog gemakkelijker om van te houden. Deze kleine, slanke hond is behendig en alert. De Italiaanse windhond houdt van spelen, houdt van knuffelen en heeft niet veel verzorging nodig omdat hij nauwelijks werpt. Gewoon af en toe poetsen en deze hond is klaar om te gaan.

Omdat Italiaanse windhonden heel weinig haar hebben, zijn ze dol op zonnebaden en kunnen ze zich echt ellendig voelen bij koud weer. Ik zou aanraden om een van de hardere hypoallergene honden op deze lijst te krijgen als je in een regio woont met besneeuwde winters. Het is onmogelijk om over de Maltezer te praten zonder te praten over zijn elegante, zijdeachtige witte vacht. Hoewel de vacht veel verzorging nodig heeft om zijn glans te behouden, werpt de Maltezer zelden af en mensen met allergieën genieten van zijn hypoallergene vacht en vrolijke persoonlijkheid.

Bekend als de blafloze hond, heeft deze zeer intelligente hond een korte vacht en werpt nooit. Hoewel hij niet blaft, jodelt en huilt hij. De Basenji is gemakkelijk te verzorgen omdat hij geen verzorging nodig heeft, maar hij is moeilijk te trainen vanwege zijn zeer onafhankelijke streak. Als je van plan bent dit ras te adopteren, zorg er dan voor dat je hoge hekken hebt.

Basenji's hebben de reputatie ontsnappingsartiesten te zijn. Beschreven als mensachtige intelligentie, is de Schnauzer een allround stellaire metgezel en werkhond. Ze hebben dubbele jassen, een wiry toplaag en een gladdere ondervacht die gevallen haar vangt, zodat ze niet veel werpen en ook geen geur produceren. Ze zijn perfect voor mensen met astma of allergieën.

Er zijn standaard-, miniatuur- en speelgoedvariëteiten van poedels; terwijl een standaard poedelklokken in relatief lange en zware, miniatuur- en speelgoedrassen misschien precies de juiste maat hebben voor mensen die op zoek zijn naar een kleine hond. Hoewel geen enkel hondenras volledig hypoallergeen is, zijn sommige niet-afstotende rassen compatibel met mensen met milde allergieën omdat ze minder speeksel produceren en minder huidschilfers, de bron van allergieveroorzakende eiwitten bij honden. Neem de tijd om zorgvuldig niet-afstotende hondenrassen te onderzoeken om de hond te vinden die het beste bij uw levensstijl en persoonlijkheid past. Om gezondheidsproblemen te voorkomen, moet u altijd een hond kopen bij een betrouwbare fokker, uw hond een dieet van hoge kwaliteit geven en uw huisdier naar de dierenarts brengen voor regelmatige controles.

Val dus niet voor hun kleine formaat, deze honden houden er echt van om hun tijd buiten door te brengen en veel te bewegen. Het is belangrijk op te merken dat geen enkel hondenras of individuele hond gegarandeerd geen reactie veroorzaakt bij een allergisch persoon. Maar wie zegt dat je je cake niet kunt eten en ook kunt eten? Heb je gehoord over het niet afstoten van kleine honden?. Deze scrappy kleine hond is buitengewoon aanhankelijk voor degenen die hij kent, maar heeft wat tijd nodig om op te warmen voor vreemden en andere honden.

Taai- en grofharige Terriërs werpen minder af dan andere rassen, waardoor Terriers ideale kleine honden zijn voor mensen die niet van overmatig afstoten houden. Een goede socialisatie met andere honden is ook belangrijk, omdat deze kleine schattige pelsballen echt achterdochtig kunnen zijn tegenover onbekende honden. Deze sierlijke hond draagt een elegante, lange en zijdeachtige vacht en werpt weinig tot geen huidschilfers af, dus het is een uitstekende keuze voor mensen die allergisch zijn voor honden. Deze hond werd gefokt als gezelschapshond voor de Cubaanse aristocratie in de jaren 1800 en hij heeft ook de bijnaam 'Velcro dog' gekregen vanwege zijn sterke gehechtheid aan de kant van zijn eigenaar.

.