Welke kleine honden kunnen alleen gelaten worden?

De meest onafhankelijke hondenrassen voor thuis-alleen/Basset Hound. Schattige, donzige en schattige, Maltese pups zijn lieve metgezellen. En hoewel ze zeker energie hebben en graag door je huis zullen rennen, Dr... Tripp zegt dat ze niet zoveel lichaamsbeweging nodig hebben als andere rassen en tot de honden behoren die met rust kunnen worden gelaten.

Ze blaffen vaak om je te waarschuwen als ze iets onbekends horen, maar het is meestal niet voor aandacht. Om hun kletsen tot een minimum te beperken als je weg bent, raadt hij aan om ze in een kamer te laten, weg van de voordeur en van ramen met uitzicht op buitenactiviteiten. Wie kan een Maltese puppy of een andere puppy weerstaan? Bekijk deze verzameling van de schattigste hondenrassen als puppy's. Elk hondenras vult een niche in het leven van mensen, en met de drukte van de moderne werkweek zijn steeds meer mensen op zoek naar kleine honden die met rust kunnen worden gelaten.

De Miniatuurschnauzer, afkomstig uit een mix van pinschers en poedels, is een heldere, alerte en compacte hond die is gefokt als werkgenoot voor boeren. Deze honden zijn felle en loyale metgezellen met veel persoonlijkheid en een snelle intelligentie die bedreven is in het leren van basiscommando's. Met een beschermende streep in hun genen vanaf hun dagen als werkhonden, blijft de Miniatuurschnauzer waakzaam en waakzaam en beschermt zijn huis tegen mogelijke indringers. Het kleine formaat, de zelfverzekerde houding en de hypoallergene vacht maken het een geweldige metgezel om thuis te blijven die net zo blij is om alleen achtergelaten te worden als in het liefdevolle gezelschap van zijn mens.

De Lhasa Apso is een Tibetaans ras met een gehulde geschiedenis. Dit ras heeft mogelijk een schildwachtrol vervuld, waakt over zijn huis en waarschuwde voor gevaar. Deze honden zijn compact, voelen zacht aan en zijn buitengewoon plichtsgetrouw tegenover hun baasjes. Vanwege hun geschiedenis als schildwachten zijn ze ook zeer geschikt voor eenzaamheid.

Als niet-sportief ras vereist de Lhasa Apso niet dezelfde hoeveelheid lichaamsbeweging als werkhonden, wat betekent dat ze een van de kleine honden zijn die met rust gelaten kunnen worden. Dankzij hun grootte en temperament is de Lhasa Apso een geweldige appartementshond die graag binnenshuis speelt en zonder klachten kan worden opgehaald of vervoerd. De Maltezer is van waarschijnlijke oorsprong van spitz en staat bekend om zijn populariteit als schoothondje. Eenmaal gevonden in de rechtbanken van Europese royalty's, heeft de Maltezer genoten van het gezelschap van de rijken en beroemdheden.

Een geweldige gezelschapshond, dit ras staat bekend om zijn kalme en ingetogen aspect dat zeer geschikt is voor gezinnen. Net als anderen in deze lijst vereist de Maltezer niet veel fysieke activiteit of betrokkenheid en zal hij het op zichzelf goed doen. De mopshond staat natuurlijk bekend om zijn afgeknotte snuit en afgeplatte kenmerken. Een uniek uitziende hond, de mopshond presenteert een nieuwsgierige en oplettende huishoudelijke metgezel.

Mede vanwege zijn brachycefale kenmerken is de mopshond niet gefokt voor overmatige fysieke activiteit en doet hij het beter in een meer passieve rol als schoothondje, genietend van het rustige gezelschap van de eigenaar. Het ras staat bekend om zijn vriendelijke houding tegenover kinderen en vreemden en is niet bedreigend. Voor kinderen met angst voor harige beestjes, kunnen mopshonden een geweldige manier zijn om kinderen kennis te laten maken met honden, omdat de ongewone kenmerken en beminnelijke houding van het ras hun passieve karakter aangeven. Mopshonden, een huisgenoot in hart en nieren, zijn heel blij om met rust gelaten te worden, omdat ze geen destructief ras zijn en zichzelf kunnen vermaken.

Een ander ras met een plat gezicht, de Japanse kin, ook wel bekend als de Japanse Spaniel, is een speelgoedras dat vaak wordt gebruikt als gezelschapsdier en schoothondje. Net als de mopshond maken de kenmerken en grootte van de Japanse kin hem slecht geschikt voor rigoureuze fysieke activiteit, en het ras is blij met matig binnenspel en korte wandelingen. Qua houding hebben eigenaren van de Japanse kin de dispositie vergeleken met die van katten. Deze vergelijking is gedeeltelijk ontleend aan het feit dat de Japanse kin gedijt in een binnenomgeving en een van de kleine honden is die met rust gelaten kan worden.

Compact, loyaal en ongelooflijk zacht, de Japanse kin is een geweldige familiehond en kan goed omgaan met vreemden als hij op jonge leeftijd goed wordt gesocialiseerd. Een van de kleinste rassen op deze lijst, de Chihuahua compenseert zijn grootte met persoonlijkheid, die hij heeft in emmerladingen. Zeer loyaal, de Chihuahua is een geweldige huishoudbeschermer en metgezel, bekend om zijn onverschrokken houding ten opzichte van grotere hondenrassen. Deze kleine maatjes blaffen echter allemaal en bijten niet, en zijn zo zachtaardig als maar kan zijn met hun baasjes.

Vanwege hun kleine formaat gedijt de Chihuahua in binnenomgevingen en kan hij zich aanpassen aan appartementen en huizen die anders te beperkt of beperkend zijn voor grotere rassen. Voor zover ze alleen gelaten worden, leren Chihuahua's hun thuisomgeving lief te hebben en te waarderen en hebben ze weinig problemen met achterover hangen en de leiding nemen over het huis terwijl hun eigenaren weg zijn. De Franse Bulldog is een speelgoedpestras dat is ontwikkeld als reactie op de outlaw van hondengevechten in verschillende Europese landen om mensen een bulldog-achtig ras te bieden dat beter geschikt was voor gezelschap. Persoonlijk, dartel, en vriendelijk, de Franse Bulldog is een populair ras dat populair is bij beroemdheden en te zien is in stedelijke centra in het hele land.

De populariteit van dit ras met parmantige oren is niet alleen gedeeltelijk te danken aan zijn schattige en minzame uiterlijk, maar ook omdat het geniet van binnenomgevingen en de tijd die hij alleen doorbrengt aankan. Ondanks dat hij het goed doet als hij alleen wordt achtergelaten, is de Franse Bulldog iets afhankelijker van het gezelschap van de eigenaar en vereist hij meer fysieke activiteit dan andere rassen op deze lijst. Gelukkig thuis, de Pommeren is een van de kleine honden die met rust gelaten kan worden en perfect tevreden kan zijn. Hoewel dit ras zijn eigenaren en familie respecteert, heeft dit ras de neiging overdreven beschermend te zijn en staat erom bekend een fel standpunt in te nemen tegen vreemden en andere honden.

Border Terriers zijn gemakkelijk te trainen en kunnen je schema volgen zodra ze het in handen hebben. Ze zijn erg vriendelijk, aanhankelijk en speelbaar. U hoeft zich geen zorgen te maken over hun welzijn terwijl u aan het werk bent, omdat border terriers bekend staan als zeer dynamisch in het aanpassen aan het stadsleven. Een ding dat je zeker moet zijn van border terriers is dat ze dagelijks een ruime dosis lichaamsbeweging krijgen voor hun fysieke welzijn.

Rat Terriers zijn schattige, compacte en gevoelige huisdieren die je graag bij je in de buurt zou willen hebben. Het zijn goede leerlingen, dus je kunt je Rat Terrier leren haar dagelijkse klusjes te doen terwijl jij de jouwe doet. We zouden zeggen dat Rat Terrier een van die hondenrassen is die met rust gelaten kunnen worden terwijl je je boodschappen doet. Rat Terriers zijn kindvriendelijk, gevoelig en vriendelijk tegenover de eigenaar en vreemden.

Deze eigenschappen maken ze zeer geschikt voor wonen in een appartement. Deze honden lijken misschien op de atleten van het gezin, maar ze zijn vaak net zo blij dat ze de bankaardappel zijn. Dus als u op zoek bent naar de beste hond om af en toe een korte tijd alleen gelaten te worden, dan is de Greyhound een geweldige kandidaat. Zorg ervoor dat je ze wat aandacht geeft als je terugkomt om de tijd die ze alleen hebben doorgebracht in te halen.

Het is belangrijk om de windhond ook de regels van het huis te leren, aangezien ze een vrij groot ras zijn en het huis gemakkelijk op zijn kop kunnen zetten, ook al is dat niet de bedoeling. Een ander hondenras dat het vaak goed doet om korte tijd aan het lot over te worden gelaten, is de Lhasa Apso. Als je het huis uit moet zonder je zorgen te hoeven maken dat je beste vriend angstig wordt tijdens je afwezigheid, dan is dit hondenras misschien de perfecte match. Zolang de Miniatuurschnauzer voldoende speelgoed heeft om hun actieve geest bezig te houden, is dit een van de beste hondenrassen die een paar uur alleen gelaten kan worden.

Ze zijn slim, gemakkelijk te trainen en enthousiast om te behagen - een ideale combinatie voor eigenaren die hun hond van tijd tot tijd aan hun lot moeten overlaten. Zorg er echter voor dat je niet te lang van huis wegblijft, want net als alle honden hebben deze kleine kerels ook hun persoonlijke tijd met hun baasje nodig. Boston Terriers houden van menselijk gezelschap, maar weten vaak geduldig te wachten tot hun eigenaar ook thuiskomt. Houd ze gewoon bezig terwijl je weg bent door al hun favoriete speelgoed buiten te laten.

Dit intelligente en onafhankelijke hondenras kan goed zijn in het vinden van manieren om zichzelf te vermaken terwijl je reikhalzend wacht op je terugkeer. De Bullmastiff kan een geweldig huisdier zijn voor drukke huishoudens. Ondanks hun enorme omvang kunnen ze geweldige metgezellen zijn en hebben ze meestal minder lichaamsbeweging nodig dan hun grote afmetingen je misschien doen geloven. Ze zijn volgzaam, kalm en maken zich niet druk over hun grote aanwezigheid.

Over het algemeen, als je ze een paar uur met rust laat, hoef je je geen zorgen te maken dat ze de hele woonkamer verpesten. Zolang ze hun speelgoed in de buurt hebben, wachten ze vaak graag tot je terugkomt. De Basenji kunnen uren uit het raam zitten kijken, zelfs als hun eigenaar in de buurt is. Dus als je een hond nodig hebt die tolereert om alleen gelaten te worden, kun je erop vertrouwen dat Basenji-pups iets leuks en niet-destructief vinden om hun tijd mee te besteden terwijl je weg bent.

Hoewel u uw hond niet voor lange tijd alleen moet laten, zijn er gevallen waarin u uw hond misschien een korte tijd moet verlaten en veel pups zullen leren genieten van hun eigen gezelschap in deze korte periodes. De geliefde pup van Charlotte op Sex and the City is een van de beste honden voor het wonen in een appartement (en voor beginnende hondenbezitters). Blijf lezen om erachter te komen wie de beste honden zijn om alleen thuis te laten en welke hondenrassen af en toe voor korte tijd alleen kunnen worden gelaten. Als u bijvoorbeeld in een klein appartement woont, kunt u overwegen om voor hondenrassen te gaan die alleen in een appartement kunnen worden achtergelaten.

Houd er rekening mee dat het dwingen van uw hond om zijn plas te lang vast te houden mogelijk kan leiden tot ongewenste gezondheidsproblemen, zoals urineweginfecties of urinekristallen en stenen, dus u moet uw hond niet te lang alleen laten. Het maakt niet uit welk hondenras je hebt, het is niet aan te raden om volwassen honden langer dan vier uur per keer alleen te laten. Deze kleine honden die met rust kunnen worden gelaten, zijn onder meer rassen zoals Bichon Frise, Coton de Tulear, Maltese of Toy and Miniature Poedels. Houd er rekening mee dat dit geweldige ras geneigd is om weg te rennen als het niet in een afgesloten ruimte wordt uitgeoefend - en omgaan met een verloren hond is iets dat geen enkele hondenbezitter wil ervaren.

Als ze alleen worden gelaten, moeten ze hondenspeelgoed in de buurt hebben, omdat ze in een zeer kleine ruimte voldoende beweging kunnen krijgen. Veel hondenbezitters beweren dat hun honden het leuk vinden om tv te kijken, vooral als er dieren bij betrokken zijn. Deze ongewone hond met losse rimpels, paarse tong en een borstelachtige vacht is absoluut een van de meest interessant uitziende honden die er zijn. Over het algemeen, als u op zoek bent naar een kleine hypoallergene hond die met rust gelaten kan worden, moet u erover nadenken om dit ras in uw leven te verwelkomen.

Hoewel deze lijst je een goede gids zal geven, onthoud dat alle honden individuen zijn, en alleen omdat een persoonlijkheidskenmerk veel voorkomt in een ras, betekent dit niet dat alle honden van dat ras het zullen laten zien. .