Zijn kleine honden toegestaan in Costco?

In overeenstemming met de Americans with Disabilities Act (ADA) heeft Costco een beleid voor hulpdieren aangenomen. U kunt er zeker van zijn dat Costco-leden vergezeld van hulpdieren onmiddellijk toegang hebben tot onze magazijnen. Zijn huisdieren toegestaan in Costco? Costco wordt als relatief huisdiervriendelijk beschouwd, omdat het voldoet aan de voorschriften van ADA (Americans with Disabilities Act) en hulphonden worden verwelkomd in hun magazijnen. De winkel staat de aanwezigheid van huisdieren of emotionele ondersteuningsdieren (ESA) niet toe.

Hoewel klanten hun hulphonden legaal mee kunnen nemen naar elke Costco-winkel, hebben Costco-medewerkers het recht om te vragen of het dier in kwestie in feite een hulphond is. Het is niet ongebruikelijk dat honden hele grote nesten puppy's baren, maar sommige honden gaan verder dan je misschien denkt dat mogelijk is. De definitie van een hulphond zoals gedefinieerd in het huisdierenbeleid van Costco is een hond die is opgeleid om een taak of functie uit te voeren. Sommige klanten kunnen allergisch zijn voor hondenhaar, bovendien staan voedselcodes de aanwezigheid van honden in de winkelwagentjes niet toe.

Na wat verder graven bespreken verschillende klanten en hondenbezitters op Reddit een overvloed aan honden in Costco-winkels. Als die hond geen hulpdier is, stel je dan voor dat je het leven van je hond in gevaar brengt vanwege de snelheid en het grootste deel van de costco-karren. Zolang de hond aangelijnd is en zich goed gedraagt, heb ik mijn hond altijd naar mijn plaatselijke Costco-winkel kunnen brengen. Deze hondengeleiders moeten er rekening mee houden dat het huisdierenbeleid van de winkel streng is, ongeacht of de honden worden gedragen of doorgelaten.

Een hulphond is een hond die speciaal is opgeleid om mensen te helpen, meestal mensen met een handicap. Er zijn echter enkele winkels in de VS die een meer ontspannen aanpak volgen en hondvriendelijk zijn met zeer weinig werknemers die de inloggegevens controleren van de honden die de winkel binnenkomen. Hoewel bepaalde supermarkten illegaal uitzonderingen kunnen maken, beperkt de FDA elke supermarkt in de VS om honden toe te staan, tenzij die honden hulpdieren zijn. Ik zou het kunnen doen zonder de eikels die doen alsof hun honden hulphonden zijn, of ze beweren dat het emotionele steundieren zijn, alleen omdat ze een excuus willen om hun hond overal mee naartoe te nemen.

Daarnaast is het belangrijk om te onthouden, dat de minimumleeftijd voor een hond om hulphond te worden 6 maanden is. Als honden in Costco echter geen aangewezen vest dragen, bestaat de kans dat een Costco-medewerker vraagt of de hond een hulpdier is.