Zijn kleine honden toegestaan in Walmart?

Walmart verwelkomt hulpdieren zoals gedefinieerd door de ADA in onze winkels, en we erkennen de belangrijke rol die ze spelen in veel van het leven van onze klanten. We laten geen huisdieren toe in onze winkels. Ja, honden zijn toegestaan in Walmart en andere supermarkten. Maar het langere antwoord is dat alleen hulphonden eigenaren in de winkel daadwerkelijk mogen vergezellen, omdat de FDA en ADA bepalen dat honden een risico vormen voor de gezondheid, veiligheid en hygiëne, vooral in voedselbereidingsgebieden.

Walmart staat geen kleine honden toe in zijn winkels. Walmart heeft zelfs een beleid dat duidelijk stelt dat elke hond of huisdier - of het nu een kat, slang, gerbil, varken, enz. Is Afgezien van dierenwinkels, laten winkels het meestal aan de manager over om te beslissen of honden zijn toegestaan. Sommige supermarkten en horecagelegenheden staan honden meestal niet binnen toe.

Voordat je daarheen gaat, bel van tevoren, want niet alle winkels zijn huisdiervriendelijk, tenzij het „hulphonden” zijn. Zijn honden toegestaan in Walmart? Walmart staat geen honden toe, tenzij het dier een hulphond is. In hun beleid staat duidelijk dat alleen hulphonden die mensen met een handicap helpen in de winkel zijn toegestaan. Hondenbezitters kunnen worden uitgedaagd om de referenties van hun hond te bewijzen bij binnenkomst Voor degenen onder u die overwegen om een schattige kleine hond te kopen, maar nog steeds een beetje onzeker zijn over welk ras ze moeten kiezen, of zelfs als je gewoon wat meer wilt leren over wat klein is.

Om te beginnen moet de eigenaar de hele tijd de controle over de hond hebben, zodat de hond niet alleen kan ronddwalen of te veel kan blaffen. We hebben honden laten plassen en poepen in de winkel en ik heb nog nooit een lid van het management een klant met een hond zien vragen om te vertrekken. Maar vergeet niet dat het gevaarlijk kan zijn voor de hond om uw hond voor een langere periode onbeheerd achter te laten. Hoewel dit geen verandering was in het hondenbeleid voor Walmart, genereerde het wel veel commentaar op sociale media van mensen aan beide kanten van het hek; sommigen die vinden dat emotionele steunhonden moeten worden toegelaten, en anderen niet.

Maar hoe hondvriendelijk is Walmart, en laten ze zelfs honden binnen? Dit is wat ik ontdekte nadat ik met mijn plaatselijke winkelmanager had gesproken en wat online onderzoek had gedaan. Met de opkomst van hondenkinderwagens in de afgelopen jaren heeft het een interessante vraag opgeroepen of het oké is om ze te gebruiken om je hond naar winkels te dragen. De beste oplossing is om uw hond thuis te laten als u bij Walmart wilt winkelen, tenzij uw hond natuurlijk een hulpdier is. Hulphonden kunnen hun taken mogelijk niet uitvoeren als andere honden slecht getraind en agressief tegen hen zijn, wat problematisch kan zijn voor hun eigenaren en andere mensen in de winkel.

Walmart staat geen andere huisdieren of honden toe dan hulphonden, zelfs als u niet van plan bent uw hond naar de kruidenierswinkel te brengen. Walmart staat hulphonden toe in de winkel omdat het bedrijf de belangrijke rol erkent die ze moeten spelen in het leven van veel kwetsbare mensen, die mogelijk de hulp van hun hulphonden nodig hebben om belangrijke dagelijkse taken uit te voeren. Veel mensen gaan niet naar een winkel als ze weten dat er honden aanwezig zijn, en sommige mensen vinden het misschien niet leuk om in de buurt van honden te zijn. Hulphonden zijn bijvoorbeeld getraind om niet te poepen of te plassen op binnenvloeren (ja, ik weet dat uw hond dat waarschijnlijk ook heeft gedaan).

Nee, honden voor emotionele ondersteuning zijn niet toegestaan in Walmart, omdat honden voor emotionele ondersteuning niet worden gedefinieerd als hulpdieren volgens de ADA-richtlijnen. Als u uw hulphond meeneemt naar Walmart, houd er dan rekening mee dat werknemers u kunnen vragen waar u hem voor nodig heeft, of om de winkel te verlaten als uw hond zich slecht gedraagt.