Kleine honden die graag knuffelen?

Deze schoonheden met bruine ogen staan bekend om hun zachte, aanhankelijke karakter en zachte, zijdeachtige vachten. Sommige van de intelligente honden met ruwhaar moeten de aandacht van dames hebben getrokken, want uiteindelijk werden ze gefokt om kleiner te zijn, hoe beter om een gezelschapshond te zijn. Deze kleine hond staat op de lijst van kleine honden die aanhankelijk zijn. Met de juiste training en socialisatie is de Bedlington een uitstekende metgezel en enthousiaste partner bij alle gezinsactiviteiten.

Je zult zijn gevoel voor humor en gretigheid waarderen om het meeste uit het leven te halen. Nog een op de lijst van kleine honden die aanhankelijk zijn. Een echte gezelschapshond, het Bolognese hondenras staat graag aan de zijde van zijn familie. Ze worden vaak „klittenbandhonden” genoemd omdat ze graag dicht bij je zij blijven.

Deze schoothond is niet alleen ideaal voor mensen die van binnen houden, maar deze pups zijn slim, toegewijd aan hun baasjes en gemakkelijk te trainen. De Havanezer wordt als geweldig beschouwd bij gezinnen en kinderen en is ook gezegend met een zachte dubbele vacht die hen een knuffelachtige uitstraling geeft. Met vloeiende lokken en lieve, aanhankelijke ogen hebben Cavalier King Charles Spaniels de schoonheid, maar ook de hersenen. Ze hebben de neiging om aanwijzingen van hun eigenaren te nemen, dus als je actief bent, houden ze je bij, maar als je een bankaardappel bent, kruipen ze graag de hele dag op je schoot.

Bovendien houden ze volgens rasfans ook van gezelligheid met kinderen en andere dieren. Dit kleinere hondenras is te schattig om niet te knuffelen, en gelukkig voor jou houdt de Bichon Frise van de aandacht. Hun donzige vacht maakt ze het perfecte kleine schoothondje, en ze krullen zich graag op in een bal op je schoot of op de bank naast je. Ze voelen zich veilig bij hun baasjes en genieten van het gezelschap, dus je zult ze vaak merken dat ze zich thuis voelen aan het einde van je bed.

Bichon Frise zijn miniatuurbundels van energie en genegenheid. Mensen voelen zich tot hen aangetrokken vanwege hun donzige, katoenen uiterlijk, en ze zijn net zo knuffelbaar als ze eruit zien. Deze Franse honden houden net zoveel van knuffelen als van spelen, dus na een lange dag in het park kruipen ze graag naast je op de bank. Omdat de Bichon Frise zo aanhankelijk is, gedijen ze goed in huishoudens als ze meestal gezelschap hebben.

Als jij en je gezin het grootste deel van de dag buiten zijn, kijk dan welke honden het beste alleen gelaten kunnen worden. Natuurlijk spelen persoonlijkheid en succesvolle socialisatie ook een rol in hoe aanhankelijk uw kleine hond zal zijn naarmate ze ouder wordt. Hoewel u uw beslissing misschien niet volledig op basis van hondenras kunt nemen, is het bekijken van deze beruchte schoothondrassen een goed begin. Daarom zal de opvoeding van een hond veel meer te maken hebben met hoe goed een schoothondje hij zal zijn dan met zijn ras.

Golden Retrievers zijn verreweg een van de meest aanhankelijke hondenrassen, waardoor ze uitstekende familiehonden zijn. Je moet meer gaan over de persoonlijkheid van een individuele hond of hoe ze je laten voelen, ongeacht wat er op de DNA-test van hun hond staat. Ze zijn zeer aanpasbaar en zijn geweldige honden om in de buurt te zijn voor mensen van alle leeftijden, en hun sociale kant maakt ze een van de meest aanhankelijke hondenrassen die je kunt krijgen. Gekweekt als schoothondje en metgezel, worden mopshonden vaak omschreven als de clowns van de hondenwereld omdat het leven nooit saai met hen is.

Deze low riding pups staan bekend om hun kleine frame en hun vreemd opvallende gelijkenis met hotdogs, maar deze kleine honden vinden het heerlijk om naast hun mens te knuffelen. Van rottweilers is bekend dat ze overdreven achterdochtig zijn tegenover vreemden en worden in de media gebruikt als honden die gevreesd moeten worden, maar deze honden houden net zoveel van knuffelen als Labradors. Dus hoewel een of twee honden op deze lijst een stevige en zelfverzekerde hand nodig hebben (bijvoorbeeld de Akita), zul je merken dat de meeste meer dan geschikt voor je zijn als je net begint aan het avontuur van je hond. We weten dat grote hondenrassen net zo knuffelig kunnen zijn, maar deze specifieke schoothondjes hebben, nou ja, de maat om op je schoot te passen.

Daarnaast zijn Maltese honden, dankzij zijn gevoelige aard en zoete karakter, ook geschikt als therapiehonden. Hoewel dit hondenras niet bang is voor een beetje lichaamsbeweging, zijn het nog steeds kleine en lieve baby's die dol zijn op een goede knuffel. .