Kunnen kleine honden brood eten?

Honden kunnen kleine hoeveelheden gewoon wit of bruin brood eten, maar het mag alleen als een incidentele traktatie worden gegeven. Er zijn enkele soorten die giftig kunnen zijn voor uw pup en extra extra's bevatten, zoals noten - macadamianoten zijn giftig en alle noten bevatten veel vet, wat niet goed is voor honden. Bovendien kunnen brood met chocoladeschilfers, rozijnen, uien, knoflook en wat dessertbrood ook xylitol bevatten, dus controleer altijd eerst de ingrediënten. Ja, honden kunnen brood eten op voorwaarde dat het een gewoon wit of bruin brood is.

Het maakt niet uit of het brood is zoals het is of geroosterd, zorg er gewoon voor dat het gewoon wordt bewaard. Geef uw hond echter niet veel brood, want het is koolhydraatrijk en geeft heel weinig voeding. Ja, honden kunnen brood eten, maar het wordt aanbevolen om dit alleen met mate te doen. Brood kan een goede bron van koolhydraten en energie zijn voor honden.

Het kan in sommige gevallen ook helpen bij de spijsvertering, maar het is belangrijk op te merken dat brood het voedsel dat uw hond regelmatig zou moeten eten, zoals vlees of groenten, niet kan vervangen. Ten eerste, is brood goed voor honden? In kleine hoeveelheden zou gewoon, wit en tarwebrood prima moeten zijn (zolang uw hond geen allergieën heeft). Ja, honden kunnen brood in kleine hoeveelheden eten als incidentele traktatie, behoudens allergieën voor de ingrediënten. Hoewel brood over het algemeen als veilig wordt beschouwd voor honden om te eten, wordt het onveilig wanneer het wordt gekruid met knoflook, uien en andere ingrediënten die giftig zijn voor honden.

Raadpleeg uw dierenarts voordat u nieuw voedsel in het dieet van uw hond introduceert, en onthoud dat snacks en lekkernijen niet meer dan 10 procent van de totale dagelijkse calorieën van uw hond mogen uitmaken. Bovendien moet uw hond alle voeding krijgen die hij nodig heeft als hij een compleet en uitgebalanceerd dieet van hoogwaardig hondenvoer krijgt. In plaats van uw hondenbrood te voeren om ze te vullen, geeft u hem een complete en uitgebalanceerde maaltijd zoals Pure, het bevat alle voedingsstoffen en de juiste hoeveelheid koolhydraten die uw hond nodig heeft om ze langer vol te houden. Als u uw hond een klein beetje brood wilt voeren, moet het gewoon zijn, in een kleine hoeveelheid en het zou een speciale traktatie moeten zijn.

Maar weet je welke veilig versus giftig zijn? Zorg ervoor dat u uzelf leert welke voedingsmiddelen wel en niet veilig zijn voor honden om te eten en te drinken en wat u moet doen als uw hond maagklachten heeft. De koolhydraten in Pure zijn complex en stimuleren een langzame suikerafgifte, waardoor uw hond de juiste energie krijgt om ze de hele dag vol te houden, in plaats van de suikerkoorts en crashes die vaak voorkomen bij sommige chemisch aangedreven hondenvoer. Dus terwijl honden brood kunnen eten, betekent dat dan dat brood goed voor ze is? Net als bij mensen is brood qua voedingswaarde niet gunstig voor honden. Een opgeblazen gevoel bij honden, bekend als maagdilatatie-volvulus, is een medisch noodgeval voor honden en zal dodelijk zijn als ze geen dringende veterinaire zorg krijgen.

Naast het met mate voeren van brood, is het aan te raden om uw hond alleen gewone stukjes brood te geven die geen toevoegingen zoals kaneelsuiker of boter bevatten, omdat deze additieven niet goed zijn voor de gezondheid van uw hond. Uw hond mag echter slechts zeer kleine hoeveelheden brood eten, ongeacht of het wit of bruin is. Naast wit- en tarwebrood is roggebrood prima voor honden zonder tarweallergieën om in kleine hoeveelheden aan te knabbelen. Hoewel het prima is in kleine hoeveelheden als tussendoortje, biedt het geen voordeel voor uw hond en in sommige gevallen bevat brood ingrediënten die gevaarlijk kunnen zijn.