Op welke website kan ik een hond krijgen?

Hier zijn tien betrouwbare sites die u kunt gebruiken, Adopt-a-Pet, com. Adopt-a-Pet, com is een uitstekende website om te vinden waar u een hond kunt kopen, ondersteund door bekende bedrijven zoals Purina en Bayer. Petfinder biedt een bijna eindeloze selectie honden, katten, reptielen, paarden, konijnen en zelfs boerderijdieren. De site bevat zelfs een interactieve quiz die je levensstijlvragen en rasvoorkeuren stelt om je te begeleiden naar je mutt match made in heaven.

Petfinder maakt gebruik van reddingsacties en schuilplaatsen in de hele VS. En vermeldt een ongelooflijk aantal huisdieren op de site. U kunt de beschikbare dieren sorteren op basis van verschillende kenmerken, en de site wordt continu bijgewerkt. Adopt a Pet somt honden of katten op uit meer dan 17.000 verschillende dierenasielen en reddingsacties.

En naast traditionele, viervoetige huisdieren, vindt u ook een klein aantal konijnen, vogels, reptielen en andere kleine dieren op de site. Er zijn niet veel nadelen aan Adopt a Pet, maar we waren teleurgesteld toen we zagen dat veel van hun informatielinks verbroken waren. Ook zullen de adoptievoorwaarden aanzienlijk variëren, aangezien de huisdieren momenteel worden verzorgd door verschillende schuilplaatsen, reddingsacties en individuen. De ASPCA bevat honden en katten ter adoptie vanuit hun centra in New York City en Los Angeles.

Als je niet in de buurt van een van deze steden bent, bevat de site ook een portaal naar lokale schuilplaatsen in jouw omgeving. De ASPCA is een van de toonaangevende organisaties op het gebied van dierenwelzijn, dus je weet dat je te maken hebt met een eersteklas organisatie. Bovendien delen de meeste dierenprofielen talloze foto's en nogal wat informatie over de viervoettekst die je in de gaten hebt. Hoewel de ASPCA je de kans geeft om naar dieren te zoeken in lokale schuilplaatsen in elke regio, zijn honden die momenteel onder de directe zorg van de ASPCA staan alleen beschikbaar in New York en Los Angeles.

Rescue Me helpt honden, katten, paarden, vogels en andere dieren een thuis te vinden. De site vraagt u om de zoekresultaten te filteren op rastype en toont u de reddingsgroepen die beschikbaar zijn in de Verenigde Staten. Deze site heeft veel leuke functies, zoals de mogelijkheid om te zien in welke staten een bepaald ras beschikbaar is voor adoptie. Bovendien is Rescue Me een eersteklas organisatie, die erin is geslaagd huizen te vinden voor bijna 1 miljoen huisdieren.

Hoewel het geen groot probleem is, zijn de meeste dieren die door Rescue Me beschikbaar worden gesteld in handen van andere organisaties. Anders dan dat, kunnen we geen andere belangrijke nadelen aan de site vinden. De hoofdkantoren van Best Friends Animal Society bevinden zich in Salt Lake City, maar ze hebben ook satellietfaciliteiten in Atlanta, New York en Los Angeles. Alleen al de faciliteit in Salt Lake City is de thuisbasis van 1.600 honden en katten die een huis voor altijd nodig hebben.

De site geeft je ook de kans om dieren te zoeken die momenteel in andere schuilplaatsen en reddingsacties in jouw omgeving zijn. Best Friends Animal Society organiseert een compatibiliteitsquiz voor huisdieren op de site, waardoor u gemakkelijker de perfecte harige pasvorm voor uw gezin kunt vinden. Best Friends Animal Society is een gerenommeerde organisatie, die aanstaande ouders van huisdieren vertrouwen zou moeten geven. Ze bieden een levenslang retourbeleid voor al hun huisdieren, en we vinden het leuk dat de vele van de beschikbare dieren „in huis worden verzorgd (met andere woorden, ze zijn geen verheerlijkte zoekmachine).

Hoewel deze site nuttig kan zijn voor mensen die overal in het land wonen, kunnen alleen degenen die in de buurt van een van hun vier kantoren wonen een huisdier rechtstreeks van Best Friends Animal Society adopteren (alle anderen worden verzorgd door partnerorganisaties). Met Petsmart Charities kunt u naadloos honden, katten en een klein aantal andere huisdieren zoeken op basis van uw postcode. U kunt de resultaten filteren op basis van ras, kleur, grootte, leeftijd en geslacht. De site van Petsmart Charities bevat tonnen honden (en katten), die beschikbaar zijn in alle uithoeken van de VS,.

Bovendien vindt u op de site informatie over het adopteren van een huisdier bij uw plaatselijke Petsmart-winkellocatie, wat best handig is. The Shelter Project werkt samen met Adopt a Pet, maar herbergt dieren uitsluitend in schuilplaatsen (in plaats van reddingen), aangezien deze honden meestal het meest behoefte hebben aan een voor altijd thuis. Dit is een goede keuze als je wilt adopteren vanuit een opvangcentrum in plaats van een reddingsorganisatie. Petfinder is gespecialiseerd in allerlei soorten huisdieren, van de traditionele honden en katten tot boerenerfmaatjes, zoals paarden, konijntjes en varkens.

U kunt uw zoekopdracht naar huisdieren filteren op leeftijd, organisatie en eigenschappen, en eindeloos advies krijgen over training en verzorging. We werden zelf nieuwsgierig, dus hebben we wat onderzoek gedaan. Er zijn talloze geweldige websites op internet die zich richten op elk aspect van hondenzorg. Hier is alle informatie die je nodig hebt over de top 11 beste hondenwebsites dit jaar.

The Bark is een fantastische website voor elke hondenbezitter. Het zit vol met verschillende op maat gemaakte zoekonderwerpen en hondenbronnen. iHeartdogs is een uitgebreide website die vele elementen van dierenverzorging combineert, evenals verschillende winkelopties. Je kunt op veel manieren bijdragen, zoals het kopen van hun kleding, en alle opbrengsten komen ten goede aan asieldieren.

Petfinder is misschien wel een van de beste opties voor potentiële ouders van gezelschapsdieren die een nieuwe pup willen adopteren. Petfinder is eigenlijk een opvanghond Google. Je voert je postcode en zoekcriteria in. Vervolgens koppelt de site je aan alle mogelijke matches in de door jou gekozen straal.

Petfinder is echt een redder in nood en past de perfecte hoektanden aan hun mensen. U kunt snel toegang krijgen tot contactgegevens om opvangcentra te bellen met al uw vragen over adoptie. De American Kennel Club maakt er hun missie van om de juiste soorten informatie te verspreiden onder hondenbezitters in de hele Verenigde Staten. Het is precies wat je zou verwachten van een site die alle regels maakt over rassen in de hondenwereld.

Als je een enorme passie hebt voor mishandelde dieren, is de MSPCA een bewezen stem voor dieren. Het is een zeer oude organisatie die kort na de burgeroorlog werd ontwikkeld door George Thorndike Angell. De MSPCA heeft tonnen bronnen over gevallen van dierenmishandeling en andere belangrijke onderwerpen met betrekking tot dierenwelzijn. Er zijn opties voor misbruikte, verwaarloosde en mishandelde dieren, samen met prachtige verhalen over het verenigen van eerder misbruikte dieren met hun huis.

Hoe tonen katten genegenheid? 14 manieren waarop katten hun liefde tonen Doorzoek onze database met meer dan 8736 berichten met up-to-date informatie van onze experts en dierenartsen. Adoptieorganisaties vragen meestal een kleine vergoeding om de organisatie te ondersteunen en de verzorging van andere honden of dieren in nood te vergemakkelijken. De beschikbare dieren worden momenteel verzorgd door verschillende schuilplaatsen, reddingsacties en individuen, dus de adoptievoorwaarden (inclusief vergoedingen) zullen van hond tot hond verschillen. Er zijn overal op internet advertenties van honden te koop en pasgeboren puppy's te koop, maar ouders van gezelschapsdieren zien het adopteren van een viervoetig familielid uit een dierenasiel of reddingsgroep vaak over het hoofd wanneer ze onderzoeken hoe ze naar honden en puppy's te koop kunnen zoeken.

.